Combi Totaal Service

Combi Totaal Service is gevestigd in Amsterdam en actief in Amsterdam en omstreken. Onze professionele organisatie staat garant voor correcte, vlotte en adequate afhandeling van de meest voorkomende CV/HR- ketel diensten gestoeld op puur vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor Installatie, Onderhoud, Reparatie en Advies. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in eigenbeheer. Wij onderscheiden ons door onze (24/7 cv-ketels service) en ons aanbod voor periodiek ketel onderhoud.


"SNEL EN BETROUWBAAR: Wanneer er op ons een beroep wordt gedaan staan wij, indien haalbaar, binnen 24 uur bij onze klanten op de stoep. In spoedeisende gevallen helpen wij u dezelfde dag nog dankzij onze (24/7 cv-ketels service) Wij streven ernaar om bij herhaaldelijk bezoek dezelfde medewerkers aan de installaties en oplossingen te laten werken."

Combi Totaal Service

Onze diensten

Voor onderhoud aan uw CV ketel, radiatoren, andere verwarmingssystemen of een ervaren monteur voor installatie, reparatie, onderhoud en advies en voor de meest uiteenlopende CV klussen in Amsterdam en omstreken kunt u bij ons terecht! Combi Totaal Service: 24/7 cv-ketels service .


Installatie: De cv-ketel is een van de belangrijkste apparaten in uw huishouden. √Čn een van de meest energie verbruikende apparaten. Wanneer uw cv-ketel ouder is dan 15 jaar is installatie van een nieuwe cv-ketel een slimme zet. Uw energieverbruik zal aanzienlijk dalen. Laat uw nieuwe cv-ketel installeren door een cv-installateur van Combi Totaal Service, dan bent u zeker van optimaal resultaat! U kunt kiezen voor een cv-ketel onderhoud of voor een nieuwe cv-ketel met alleen installatie... 24/7 cv-ketels serviceReparatie: Is uw cv-ketel defect? Of heeft u last van een storing? Helaas komen storingen aan cv-ketels heel vaak voor. U kunt dit merken aan het feit dat uw cv-ketel lekt, een brommend geluid maakt, tikt of ineens uitvalt. Vaak is deze problematiek te wijten aan een tekort aan onderhoud. Elke cv-ketel moet eigenlijk elk jaar worden gecontroleerd. Niet alleen zorgt dit ervoor dat uw centrale verwarming dan minder snel stuk gaat, uw ketel wordt ook een stuk veiliger... 24/7 cv-ketels serviceOnderhoud: Regelmatig CV ketel-onderhoud is belangrijk om zeker te weten dat uw ketel veilig werkt. Zo voorkomt u een CV-ketel storing, waar natuurlijk niemand op zit te wachten. Goed onderhoud van een CV-ketel voorkomt bovendien ongemakken of ernstige situaties. Om uw verwarming zo optimaal mogelijk te laten werken, is het van groot belang dat het onderhoud en de reparatie professioneel wordt uitgevoerd. Daarom raden wij aan hiervoor een expert in te schakelen... (24/7 cv-ketels service)Advies: Denk goed na over wat voor jou belangrijk is. Wil je op meerdere plaatsen tegelijk warm water hebben? Gaat je situatie in de komende jaren veranderen? Gezinsuitbreiding, plannen om je badkamer of je huis te verbouwen. Vraag dus om advies bij ons aan. Zo weet u zeker dat u een juiste keuze maakt bij het vervangen van de cv-ketel. Bekende merken in Nederland zijn: Intergas, Remeha, Vaillant, Bosch, Nefit, Ferroli, Atag, AWB, Honeywell en Itho Daalderop in Nederland verkrijgbaar...
24/7 cv-ketels service

Bij Combi Totaal Service kunt u terecht voor onderhoud van uw cv-ketel. Jaarlijks onderhoud levert u veel voordeel op. Uw stookkosten gaan omlaag en u weet zeker dat uw ketel veilig is en de juiste warmte geeft in huis. Bij ons is het mogelijk (24/7 cv-ketels service) onderhoud van uw CV-ketel. Met deze service voorkomt u dat de verwarming in storing raakt door achterstallig onderhoud, en worden eventuele problemen snel opgespoord. Daarnaast verzekert u zichzelf hierbij van de fabrieksgarantie, mocht een onderdeel kapot raken. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen.


"SNEL EN BETROUWBAAR:Tarieven worden per e-mail, telefonisch of via Whatsapp bespreekbaar. Graag het type installatie, foto en of omschrijving van werk opdracht vermelden voor een correcte prijs indicatie. Uw service hulpvraag wordt doorgezet naar een monteur die bij u in de buurt aan het werk is. Wij staan zo spoedig mogelijk bij u op de stoep! Neem contact met ons op "

Combi Totaal Service