Installatie

Combi Totaal Service is gespecialiseerd in het installeren van complete verwarmingsinstallaties voor uw woning of bedrijf. Wij bieden u een scala aan mogelijkheden. Zo vervangen/monteren wij cv-ketels, radiatoren, leidingen of complete verwarmingsinstallaties en leveren wij de zuinigste en veiligste producten van de hoogste kwaliteit.

Om uw woning of bedrijf te verwarmen kunt u gebruik maken van radiatoren, convectoren, vloerverwarming of een combinatie van deze verwarmingstechnieken. Wij adviseren u graag welke techniek het beste bij uw situatie past. Wij luisteren graag naar uw wensen en zo bieden wij u onze expertise voor een optimale samenwerking en eindproduct.

Wij werken enkel met de beste merken en materialen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuw aangeschafte installatie.

Installatie cv-ketel

De cv-ketel is één van de belangrijkste apparaten in uw huishouden, maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Indien uw cv-ketel ouder is dan 15 jaar dan is de aanschaf van een nieuwe cv-ketel een slimme zet. Uw energieverbruik zal aanzienlijk dalen en u kunt veilig genieten van de warmte in uw huis of kantoor.

Een goede installatie is belangrijk bij de levensduur van uw cv-ketel. Bij installatie door een expert reduceert u de kans op storing of vervanging.

Laat uw nieuwe cv-ketel installeren door een cv-installateur van Combi Totaal Service. Zo bent u verzekert van een optimaal resultaat! U kunt kiezen voor een nieuwe cv-ketel met enkel cv-ketel installatie of cv-ketel installatie inclusief 24/7 cv-ketels service. Onze vakmannen hebben allen jarenlang ervaring en voeren onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit:


  • Demonteren van uw oude cv-ketel
  • Realisatie installatie van uw nieuwe cv-ketel
  • Vervanging onderdelen van uw huidige installatie (expansievat, kranen, afvoer, etc)
  • Monteren nieuwe thermostaat
  • Volledige inregeling en afstelling
  • Uitgebreide uitleg over de werking van uw nieuwe cv-ketel

Installatie cv-ketel

Op zoek naar een vakkundig cv-installateur? Neem contact met ons op! U kunt natuurlijk altijd even bellen! 06 50 435 969 of laat een bericht achter via ons contact formulier.


"SNEL EN BETROUWBAAR:Tarieven worden per e-mail, telefonisch of via Whatsapp bespreekbaar. Graag het type installatie, foto en of omschrijving van werk opdracht vermelden voor een correcte prijs indicatie. Uw service hulpvraag wordt doorgezet naar een monteur die bij u in de buurt aan het werk is. Wij staan zo spoedig mogelijk bij u op de stoep! Neem contact met ons op "

Combi Totaal Service