Onderhoud

Verleng de levensduur van uw installatie. Voor een goed functionerende installatie is het van belang om deze regelmatig te laten controleren en schoonmaken. Jaarlijks onderhoud levert u veel voordeel op. Uw stookkosten gaan omlaag en u weet zeker dat uw ketel veilig is en de juiste warmte geeft in huis.

Onze monteurs staan dagelijks voor u klaar om uw installatie goed te onderhouden. Dankzij onze 24/7 cv-ketels servicekunt u te allen tijde bij ons terecht voor onderhoud aan alle type CV ketels, zodat deze optimaal in conditie blijft en het meest zuinig stookt.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren en de mogelijkheden voor een CV ketel onderhoud.

Heeft u per direct een monteur nodig voor het onderhoud van uw verwarming of heeft u vragen over het onderhoud van uw CV dan kunt u natuurlijk altijd even bellen 06 50 435 969

Diverse werkzaamheden!

Om uw verwarming zo optimaal mogelijk te laten werken is het van groot belang dat het onderhoud en/of de reparatie professioneel wordt uitgevoerd. Daarom raden wij u aan hiervoor een expert in te schakelen. Combi totaal Service staat voor u klaar met de 24/7 cv-ketels service. Onze vakmannen hebben allen jarenlang ervaring en voeren onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit:


  • Controle en ontluchten van de radiatoren
  • Schoonmaken van diverse onderdelen
  • Reparatie of vervanging van warmtewisselaar of expansievat
  • Onderhoud aan de warmtegeleiding
  • Controle van de leidingen
  • 24-uurs CV service


Onderhoud

Bij Combi Totaal Service kunt u terecht voor onderhoud 24/7 cv-ketels service. Jaarlijks onderhoud levert u veel voordeel op. Uw stookkosten gaan omlaag en u weet zeker dat uw ketel veilig is en de juiste warmte geeft in huis. Met deze service voorkomt u dat de verwarming verder in storing raakt en u aan onnodige risico’s wordt blootgesteld. Eventuele problemen en achterstallig onderhoud worden snel opgespoord. Daarnaast verzekert u zichzelf hierdoor van de fabrieksgarantie, mocht een onderdeel defect zijn geraakt binnen uw garantietermijn. U kunt ons bereiken op: 06 50 435 969 of mailen via contact formulier.


"SNEL EN BETROUWBAAR: Tarieven worden per e-mail, telefonisch of via Whatsapp bespreekbaar. Graag het type installatie, foto en of omschrijving van werk opdracht vermelden voor een correcte prijs indicatie. Uw service hulpvraag wordt doorgezet naar een monteur die bij u in de buurt aan het werk is. Wij staan zo spoedig mogelijk bij u op de stoep!" Neem contact met ons op

Combi Totaal Service